Venez profiter d'une vraie calçotada à L'Arcada de Fares!

28/01/2023

Si vous envisagez de faire une calçotada avec votre famille, vos amis ou vos partenaires commerciaux, n'hésitez pas à faire votre réservation à L'Arcada de Fares, à cinq minutes de Besalú, dans la région de La Garrotxa.

Al restaurant de L’Arcada de Fares podreu gaudir d’una autèntica calçotada en un entorn immillorable. Podreu presenciar el moment en què es couen els calçots amb sarments de vinya a l’aire lliure, us els podreu menjar amb pitet tal com es fa tradicionalment i tot plegat en un entorn rural, familiar i molt acollidor.

 

El menú de calçotada que ofereix L’Arcada de Fares és molt complet: les tradicionals teules de calçots cuits amb sarment i acompanyats amb la seva salsa, una graellada de carn a la brasa amb guarnició, postres a escollir, pa, vi, aigua, copa de cava i cafè. 

 

L’Arcada de Fares, a més de disposar d’un restaurant de prestigi, és un complex de divuit apartaments, integrats en una masia del segle XV amb una superfície de zona enjardinada de més de 4.000 m2. Està situada en un entorn privilegiat al poble de Fares, a la comarca de la Garrotxa, i es troba a cinc minuts de Besalú, just al centre de la província de Girona.

 

Si voleu venir a gaudir d’una calçotada a L’Arcada de Fares feu la vostra reserva al telèfon 972 59 08 55.

Us hi esperem!